Tuchola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tuchola
POL Tuchola COA.svg
Lambang Tuchola
120px
Lokasi Tuchola
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tuchola
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Tuchola (Jerman 'Tuchel') iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


  1. ALIH Cithakan:Polen-stub