Tuchola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuchola
POL Tuchola COA.svg
Lambang Tuchola
Barkas:POL Tuchola map.svg
Lokasi Tuchola
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tuchola
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Tuchola (Jerman 'Tuchel') iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.