Mińsk Mazowiecki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Mińsk Mazowiecki
POL Mińsk Mazowiecki COA.svg
Lambang Mińsk Mazowiecki
120px
Lokasi Mińsk Mazowiecki
Katrangan cekak
Provinsi: Mazowia
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Mińsk Mazowiecki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Mińsk Mazowiecki iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.