Kamienna Góra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kamienna Góra
POL Kamienna Góra COA new.svg
Lambang Kamienna Góra
Landeshut karte.png
Lokasi Kamienna Góra
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kamienna Góra
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kamienna Góra (Jerman Landeshut) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Galéri foto[sunting | Owah sumber]

Panorama Kamiennej Góry(Aw58).JPG
Kościół pw. Naświętszego Serca Pana Jezusa w Kamiennej Górze - Aw58 - 26 IX 2009 DSC09391.jpg
Kamienna Góra, Kościół pw. Matki Bożej Różańcowej - 12.06.2009 r..jpg
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kamienna_Góra&oldid=882274"