Starachowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Starachowice
Starachowice herb.svg
Lambang Starachowice
POL Kielce map.svg
Lokasi Starachowice
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Salib Suci
Jembar: ... km²
Padunung: 53.761 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Starachowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Starachowice iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 53.761 jiwa.