Tarnowskie Góry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tarnowskie Góry
Herb TarnowskieGory.svg
Lambang Tarnowskie Góry
120px
Lokasi Tarnowskie Góry
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Padunung: 61.566 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tarnowskie Góry
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Tarnowskie Góry (Jerman Tarnowitz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 61.566 jiwa.