Tarnowskie Góry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tarnowskie Góry
Herb TarnowskieGory.svg
Lambang Tarnowskie Góry
120px
Lokasi Tarnowskie Góry
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Padunung: 61.566 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tarnowskie Góry
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Tarnowskie Góry (Jerman Tarnowitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 61.566 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tarnowskie_Góry&oldid=1001739"