Bielsk Podlaski

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bielsk Podlaski
POL Bielsk Podlaski COA.svg
Lambang Bielsk Podlaski
POL Bielsk Podlaski map.svg
Lokasi Bielsk Podlaski
Katrangan cekak
Propinsi: Podlachia
Jembar: 26,88 km²
Padunung: 26 493 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: BBI
Alamat
balé kutha:
ul. Kopernika 1
17-100 Bielsk Podlaski
Situs wèb resmi: http://www.bielsk-podlaski.pl
Pulitik
Walikutha: Eugeniusz Berezowiec

Bielsk Podlaski iku kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 26 493 jiwa.

Galeri[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bielsk_Podlaski&oldid=1029273"