Międzychód

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Międzychód
POL gmina Międzychód COA.svg
Lambang Międzychód
120px
Lokasi Międzychód
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Międzychód
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Roman Musiał

Międzychód (Jerman Birnbaum) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Międzychód&oldid=1001484"