Sokółka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sokółka
POL Sokółka COA.svg
Lambang Sokółka
Barkas:POL Sokółka map.svg
Lokasi Sokółka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sokółka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sokółka iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.