Kwidzyn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kwidzyn
POL Kwidzyn COA.svg
Lambang Kwidzyn
POL Kwidzyn map.svg
Lokasi Kwidzyn
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 21,54 km²
Padunung: 38 177 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kwidzyn
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kwidzyn (Jerman Marienwerder) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 38 177 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Kwidzyn duwé program kutha kembar karo:

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Stadt Celle". www.celle.de. Dijupuk 2010-01-05.