Maków Mazowiecki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maków Mazowiecki
Herb makowmazowiecki.png
Lambang Maków Mazowiecki
120px
Lokasi Maków Mazowiecki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Maków Mazowiecki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Maków Mazowiecki (Jerman Mackow, Mackeim) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.