Mrągowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mrągowo
POL Mrągowo COA.svg
Lambang Mrągowo
POL Mrągowo map.svg
Lokasi Mrągowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Mrągowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Mrągowo (Jerman Sensburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 22 600 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mrągowo&oldid=1001290"