Końskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Końskie
POL Konskie COA PioM.svg
Lambang Końskie
POL Końskie map.svg
Lokasi Końskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Końskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Końskie iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.