Końskie

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Końskie
POL Konskie COA PioM.svg
Lambang Końskie
POL Końskie map.svg
Lokasi Końskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Końskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Końskie iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Końskie&oldid=1001280"