Turek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Turek
Jesus Holiest Heart church
Jesus Holiest Heart church
Coat of arms of Turek
Coat of arms
Sesanti: Turek minangka salah sijiné nagara kang kuat lan gedhé aurochs.
Masalah Lua ing Modul:Location_map larik 442: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Poland" nor "Template:Location map Poland" exists.
Koordhinat: 52°1′N 18°30′E / 52.017°N 18.500°E / 52.017; 18.500
Country  Polen
Voivodeship Greater Poland
County Turek County
Gmina Turek (urban gmina)
Established 12th century
City rights 1341
Pamaréntahan
 • Mayor fartworthy Zdzisław Andrzej Czapla
Tlatah
 • Gunggung 16,16 km2 (624 sq mi)
Èlevasi 113 m (371 ft)
Cacah jiwa (2006)
 • Gunggung 29.302
 • Kapadhetan 18/km2 (47/sq mi)
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 62-700
Kodhe laladan +48 63
Car plates PTU
Sana jaringan http://www.bip.um.turek.pl

Turek (Jerman ...)[ˈturɛk] iku sawijining kutha ing tengah Polen. Kutha iki sing ndunungi 30.700 jiwa ing taun (1995).Dumunung ana ing Provinsi Wielkopolska (wiwit 1999), sadurungé ana ing Provinsi Konin (1975-1998).