Turek

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Turek
Jesus Holiest Heart church
Jesus Holiest Heart church
Coat of arms of Turek
Coat of arms
Motto: Turek minangka salah sijiné negara kang kuat lan gedhe aurochs.
[[file:Cithakan:Location map Poland|240px|Turek is located in Cithakan:Location map Poland]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Poland|6x6px|Turek|link=|alt=]]
Turek
Coordinates: 52°1′N 18°30′E / 52.017°L 18.500°W / 52.017; 18.500
Country Bendera_Polandia Polandia
Voivodeship Greater Poland
County Turek County
Gmina Turek (urban gmina)
Established 12th century
City rights 1341
Government
 • Mayor fartworthy Zdzisław Andrzej Czapla
Area
 • Total 16,16 km2 (624 sq mi)
Elevation 113 m (371 ft)
Population (2006)
 • Total 29.302
 • Density Cithakan:Hid18/km2 (Cithakan:Hid47/sq mi)
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 62-700
Area code(s) +48 63
Car plates PTU
Website http://www.bip.um.turek.pl

Turek (Jerman ...)[ˈturɛk] iku sawijining kutha ing tengah Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 30.700 jiwa ing taun (1995).Dumunung ana ing Provinsi Wielkopolska (wiwit 1999), sadurungé ana ing Provinsi Konin (1975-1998).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Turek&oldid=818269"