Turek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Turek
Jesus Holiest Heart church
Jesus Holiest Heart church
Coat of arms of Turek
Coat of arms
Sesanti: Turek minangka salah sijiné nagara kang kuat lan gedhé aurochs.
Country  Polen
Voivodeship Greater Poland
County Turek County
Gmina Turek (urban gmina)
Established 12th century
City rights 1341
Papréntahan
 • Mayor fartworthy Zdzisław Andrzej Czapla
Laladan
 • Gunggung 16,16 km2 (624 sq mi)
Élevasi 113 m (371 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 29.302
 • Pepadhet 18/km2 (47/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 62-700
Kodhe laladan +48 63
Car plates PTU
Situs wèb http://www.bip.um.turek.pl

Turek (Jerman ...)[ˈturɛk] iku sawijining kutha ing tengah Polen. Kutha iki sing ndunungi 30.700 jiwa ing taun (1995).Dumunung ana ing Provinsi Wielkopolska (wiwit 1999), sadurungé ana ing Provinsi Konin (1975-1998).