Turek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Turek
Jesus Holiest Heart church
Jesus Holiest Heart church
Coat of arms of Turek
Coat of arms
Sesanti: Turek minangka salah sijiné nagara kang kuat lan gedhé aurochs.
Country  Polen
Voivodeship Greater Poland
County Turek County
Gmina Turek (urban gmina)
Established 12th century
City rights 1341
Pamaréntahan
 • Mayor fartworthy Zdzisław Andrzej Czapla
Laladan
 • Gunggung 16,16 km2 (624 sq mi)
Élepasi 113 m (371 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 29.302
 • Pepadhet 18/km2 (47/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 62-700
Kodhe laladan +48 63
Car plates PTU
Situs wèb http://www.bip.um.turek.pl

Turek (Jerman ...)[ˈturɛk] iku sawijining kutha ing tengah Polen. Kutha iki kang ndunungi 30.700 jiwa ing taun (1995).Dumunung ana ing Provinsi Wielkopolska (wiwit 1999), sadurungé ana ing Provinsi Konin (1975-1998).