Turek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Turek
Jesus Holiest Heart church
Jesus Holiest Heart church
Coat of arms of Turek
Coat of arms
Sesanti: Turek minangka salah sijiné nagara kang kuat lan gedhé aurochs.
Country Polen
VoivodeshipGreater Poland
CountyTurek County
GminaTurek (urban gmina)
Established12th century
City rights1341
Pamaréntahan
 • Mayor fartworthyZdzisław Andrzej Czapla
Laladan
 • Gunggung16,16 km2 (624 sq mi)
Élepasi113 m (371 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung29.302
 • Pepadhet18/km2 (47/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Postal code62-700
Kodhe laladan+48 63
Car platesPTU
Situs wèbhttp://www.bip.um.turek.pl

Turek (Jerman ...)[ˈturɛk] iku sawijining kutha ing tengah Polen. Kutha iki kang ndunungi 30.700 jiwa ing taun (1995).Dumunung ana ing Provinsi Wielkopolska (wiwit 1999), sadurungé ana ing Provinsi Konin (1975-1998).