Prudnik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prudnik
POL Prudnik COA.svg
Lambang Prudnik
120px
Lokasi Prudnik
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Prudnik
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Prudnik (Jerman Neustadt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.