Bieruń

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bieruń
POL Bieruń COA.svg
Lambang Bieruń
POL Bieruń location.svg
Lokasi Bieruń
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: 40,31 km²
Padunung: 19.977 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SBL
Alamat
balé kutha:
Rynek 14
43-155 Bieruń
Situs wèb resmi: www.bierun.pl
Pulitik
Walikutha: Ludwik Jagoda

Bieruń (Jerman Berun) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 19.977 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bieruń&oldid=1001362"