Przasnysz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Przasnysz
POL Przasnysz COA.svg
Lambang Przasnysz
120px
Lokasi Przasnysz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Przasnysz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Przasnysz (Jerman Praschnitz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Przasnysz&oldid=1090394"