Kępno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kępno
POL Kępno COA.svg
Lambang Kępno
Poland dummy map.png
Lokasi Kępno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kępno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kępno (Jerman Kempen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kępno&oldid=1090234"