Leszno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Leszno
POL Leszno COA.svg
Lambang Leszno
POL Leszno map.svg
Lokasi Leszno
Katrangan cekak
Propinsi:
Jembar: ... km²
Padunung: 63.787 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Leszno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...
2013-01 Leszno 01.jpg

Leszno (Jerman Lissa) iku kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 63.787 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leszno&oldid=1090159"