Białogard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Białogard
POL Białogard COA.svg
Lambang Białogard
120px
Lokasi Białogard
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Białogard
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Białogard (Jerman Belgard) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.