Dhaptar negara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dhaptar iki awujud dhaptar negara lan tlatah bébas de facto liyané. Sing kapacak ing ngisor iki yaiku:

  • kabèh 192 negara sing dadi anggota PBB lan Vatikan - ing ngisor kapacak kandel
  • 8 negara sing ora diakoni kabèh negara nanging sajatiné de facto mardika - ing ngisor kapacak miring
  • 38 jajahan lan negara bagiyan Britania - ing ngisor kapacak mawa spasi
  • 6 negara lan tlatah liyané sing ora mardika nanging diakoni de facto mardika - ing ngisor kapacak mawa spasi



A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



A[sunting | Sunting sumber]

B[sunting | Sunting sumber]

C[sunting | Sunting sumber]

D[sunting | Sunting sumber]

E[sunting | Sunting sumber]

F[sunting | Sunting sumber]

G[sunting | Sunting sumber]

H[sunting | Sunting sumber]

I[sunting | Sunting sumber]

J[sunting | Sunting sumber]

K[sunting | Sunting sumber]

L[sunting | Sunting sumber]

M[sunting | Sunting sumber]

N[sunting | Sunting sumber]

O[sunting | Sunting sumber]

P[sunting | Sunting sumber]

Q[sunting | Sunting sumber]

R[sunting | Sunting sumber]

S[sunting | Sunting sumber]

T[sunting | Sunting sumber]

U[sunting | Sunting sumber]

V[sunting | Sunting sumber]

W[sunting | Sunting sumber]

Y[sunting | Sunting sumber]

Z[sunting | Sunting sumber]



A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



Uga pirsanana[sunting | Sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | Sunting sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhaptar_negara&oldid=927630"