Pratélaning nagara atmabuh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Dhaptar negara)
Jujug: pandhu arah, pados

Dhaptar iki awujud dhaptar nagara lan tlatah bébas de facto liyané. Sing kapacak ing ngisor iki ya iku:

  • kabèh 192 nagara sing dadi anggota PBB lan Vatikan - ing ngisor kapacak kandel
  • 8 nagara sing ora diakoni kabèh nagara nanging sajatiné de facto mardika - ing ngisor kapacak miring
  • 38 jajahan lan nagara bagiyan Britania - ing ngisor kapacak mawa spasi
  • 6 nagara lan tlatah liyané sing ora mardika nanging diakoni de facto mardika - ing ngisor kapacak mawa spasi


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

A[sunting | besut sumber]

B[sunting | besut sumber]

C[sunting | besut sumber]

D[sunting | besut sumber]

E[sunting | besut sumber]

F[sunting | besut sumber]

G[sunting | besut sumber]

H[sunting | besut sumber]

I[sunting | besut sumber]

J[sunting | besut sumber]

K[sunting | besut sumber]

L[sunting | besut sumber]

M[sunting | besut sumber]

N[sunting | besut sumber]

O[sunting | besut sumber]

P[sunting | besut sumber]

Q[sunting | besut sumber]

R[sunting | besut sumber]

S[sunting | besut sumber]

T[sunting | besut sumber]

U[sunting | besut sumber]

V[sunting | besut sumber]

W[sunting | besut sumber]

Y[sunting | besut sumber]

Z[sunting | besut sumber]


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

Uga pirsanana[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.