Pratélaning nagara atmabuh

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Dhaptar negara)

Dhaptar iki awujud dhaptar nagara lan tlatah bébas de facto liyané. Sing kapacak ing ngisor iki ya iku:

  • kabèh 192 nagara sing dadi anggota PBB lan Vatikan - ing ngisor kapacak kandel
  • 8 nagara sing ora diakoni kabèh nagara nanging sajatiné de facto mardika - ing ngisor kapacak miring
  • 38 jajahan lan nagara bagiyan Britania - ing ngisor kapacak mawa spasi
  • 6 nagara lan tlatah liyané sing ora mardika nanging diakoni de facto mardika - ing ngisor kapacak mawa spasi


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

A[besut | besut sumber]

B[besut | besut sumber]

C[besut | besut sumber]

D[besut | besut sumber]

E[besut | besut sumber]

F[besut | besut sumber]

G[besut | besut sumber]

H[besut | besut sumber]

I[besut | besut sumber]

J[besut | besut sumber]

K[besut | besut sumber]

L[besut | besut sumber]

M[besut | besut sumber]

N[besut | besut sumber]

O[besut | besut sumber]

P[besut | besut sumber]

Q[besut | besut sumber]

R[besut | besut sumber]

S[besut | besut sumber]

T[besut | besut sumber]

U[besut | besut sumber]

V[besut | besut sumber]

W[besut | besut sumber]

Y[besut | besut sumber]

Z[besut | besut sumber]


-

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

-

Uga pirsanana[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.