Pèdherasi Mikronésia ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Federated States of Micronesia ing
Olimpiade
Flag of the Federated States of Micronesia.svg
Kode IOCFSM
KONKomite Olimpiade Nagara Pedherasi Mikronesia
Situs webwww.oceaniasport.com/fsm
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Para atlet saka Pedherasi Mikronesia melu ing Olimpiade Musim Panas saakeh kaping lima, nanging ora menangke medhali.

Tabel medhali[besut | besut sumber]

Medhali saka Permainan Musim Panas[besut | besut sumber]

Permainan Atlet Emas Perak Prunggu Total Pangkat
Ostrali 2000 Sydney 5 0 0 0 0
Grikenlan 2004 Athena 5 0 0 0 0
Tiongkok 2008 Beijing 5 0 0 0 0
Karajan Manunggal 2012 London 6 0 0 0 0
Brazil 2016 Rio de Janeiro 5 0 0 0 0
Jepan 2020 Tokyo 3 0 0 0 0
Prancis 2024 Paris ajang esuk
Amérika Sarékat 2028 Los Angeles
Ostrali 2032 Brisbane
Total 0 0 0 0

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Federated States of Micronesia". International Olympic Committee.
  • "Federated States of Micronesia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Pèdherasi Mikronésia-stub