Bahrain ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bahrain ing
Olimpiade
Flag of Bahrain.svg
Kode IOCBRN
KONKomite Olimpiade Bahrain
Medali
Medali Emas
2
Medali Perak
1
Medali Perunggu
0
Total
3
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Bahrain berkompetisi ing 9 Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Kabeh medhali Olimpiade Bahrain dimenangke dening para pelari jarak adoh Afrika sing dinaturalisasi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Bahrain". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Bahrain". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Bahrain". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)