Irak ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Iraq ing
Olimpiade
Flag of Iraq.svg
Kode IOCIRQ
KONKomite Olimpiade Nasional Irak
Situs webwww.nociraq.iq (in Arabic and English)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
1
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Irak miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1948. Irak absen ing 1952 lan ngaboikot pertandingan 1956 amargi nentang Krisis Suez. Sawise absen, Irak bali kanthi menangke medhali perunggu ing Olimpiade Musim Panas 1960 ing Roma.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Iraq". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Iraq". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Iraq". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2012-07-06.
  • Official Olympic Reports