Namibia ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Namibia ing
Olimpiade
Flag of Namibia.svg
Kode IOCNAM
KONKomite Olimpiade Nasional Namibia
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
4
Medali Perunggu
0
Total
4
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Namibia miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1992, lan sampun ngirim para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Namibia ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Namibia". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Namibia". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Namibia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)