Palèstina ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palestine ing
Olimpiade
Flag of Palestine.svg
Kode IOCPLE
KONKomite Olimpiade Palèstina
Situs webwww.poc.ps (in Arabic)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Palestina diwakili ing Komite Olimpiade Internasional dening Komite Olimpiade Palestina. Komite Olimpiade Palestina sampun ngirim tim ing setiap Olimpiade Musim Panas sawise 1996 kanggo kode nagara PLE.[1] Palestina diakui minangka anggota Dewan Olahraga Asia sawise 1986, lan Komite Olimpiade Internasional sawise 1995.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Athlete who carries Palestinians' first Olympic hopes to Atlanta". The Independent. July 11, 1996. Dibukak ing 2009-11-09.
  2. Randy Harvey (September 30, 1986). "Israel Denounces Admission of PLO to Asian Olympic Panel". Los Angeles Times. (Israel menika anggota Komite Olimpiade Eropa.)

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Palestine". International Olympic Committee.
  • "Palestine". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-22. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)