Aljazair ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Algeria ing
Olimpiade
Flag of Algeria.svg
Kode IOCALG
KONKomite Olimpiade Aljazair
Situs webwww.coa.dz
Medali
Medali Emas
5
Medali Perak
4
Medali Perunggu
8
Total
17
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Aljazair miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1964, lan sampiun melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba nalika pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1976. Aljazair uga ngirimi para atlet ing Olimpiade Musim Dingin ing telung kesempatan.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Algeria". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Algeria". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Algeria". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Aljazair-stub