Mèksiko ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mexico ing
Olimpiade
Flag of Mexico.svg
Kode IOCMEX
KONKomite Olimpiade Mèksiko
Situs webwww.com.org.mx (in Spanish)
Medali
Medali Emas
13
Medali Perak
24
Medali Perunggu
32
Total
69
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Mèksiko miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1900. Sawise 1924, nagara kasebut sampun ngirim para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Olimpiade Musim Panas. Meksiko uga melu ing beberapa Olimpiade Musim Dingin sawise 1928, sanadyan ora pernah entuk medhali ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Mexico". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Mexico". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Mexico". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-29. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)