Malawi ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Malawi ing
Olimpiade
Flag of Malawi.svg
Kode IOCMAW
KONAsosiasi Olimpiade lan Permainan Persemakmuran Malawi
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Rhodesia (1960)

Malawi sampun melu ing wolu Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Malawi uga ngaboikot Olimpiade Musim Panas 1976 lan 1980 lan bali maneh ing Olimpiade Musim Panas 1984.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Malawi". International Olympic Committee.
  • "Malawi". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)