Iran ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Iran ing
Olimpiade
Flag of Iran.svg
Kode IOCIRI
KONKomite Olimpiade Nasional Republik Islam Iran
Situs webwww.olympic.ir (in Persian and English)
Medali
Medali Emas
21
Medali Perak
21
Medali Perunggu
27
Total
69
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Iran, sing duwe jeneng rasmi Republik Islam Iran sawise 1979, miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1900, lan sampun ngirim para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba 1980 lan 1984 amargi pemboikotan. Iran uga melu ing Olimpiade Musim Dingin sajumlah kaping pirang sawise 1956.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Islamic Republic of Iran". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Iran". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Iran". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-04.