Jepang ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Japan ing
Olimpiade
Flag of Japan.svg
Kode IOCJPN
KONKomite Olimpiade Jepang
Situs webwww.joc.or.jp (in Japanese and English)
Medali
Medali Emas
156
Medali Perak
158
Medali Perunggu
183
Total
497
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Jepang miwiti melu ing Prajanjian Olimpiade ing 1912, lan berkompetisi nyaris ing kabeh Permainan sawise kuwi. Nagara kasebut ora diundang menyang Permainan 1948 sawise Perang Donya II, lan Jepang dadi bagean saka pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1980 sing dipimpin dening Amerika Sarekat ing Moskwa.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Japan". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Japan". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Japan". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-21.