Andorra ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Andorra ing
Olimpiade
Flag of Andorra.svg
Kode IOCAND
KONKomite Olimpiade Andorra
Situs webwww.coa.ad (in Catalan)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Andorra miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1976.[1] Nagara kasebut melu ing kabeh pertandingan sawise nagara kasebut miwiti melu. Nagara kasebut uga melu ing kabeh Olimpiade Musim Dingin sawise 1976.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Andorra at the Olympics Archived 2019-11-30 at the Wayback Machine., The Telegraph

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Andorra". International Olympic Committee.
  • "Andorra". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Andorra-stub