Djibouti ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Djibouti ing
Olimpiade
Flag of Djibouti.svg
Kode IOCDJI
KONComité National Olympique Djiboutien
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
1
Total
1
Penampilan ing Olimpiade (ringkesan)
8
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Djibouti sampun melu ing wolu Olimpiade Musim Panas minangka perampungan Olimpiade Musim Panas 2016 ing Rio de Janeiro. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin. Djibouti ngegawe debut ing Olimpiade Musim Panas 1984 ing Los Angeles, Amerika Sarekat karo telu atlet, nanging ora entuk medhali.[1][2] Cacah atlet Djibouti paling akeh sing melu ing Permainan musim panas menika wolu[1] ing Olimpiade Musim Panas 1992 ing Barcelona, Spanyol.[3] Mung siji atlet Djibouti sing menangke medhali ing Olimpiade, pelari maraton Hussein Ahmed Salah, sing menangke medhali prunggu ing cabang ulahraga maraton ing taun 1988.[4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "Sports Reference – Countries – Djibouti". Sports Reference. Diarsip saka asliné ing August 5, 2016. Dibukak ing January 2, 2017.
  2. "Sports Reference – Los Angeles 1984 – Djibouti". Sports Reference. Diarsip saka asliné ing March 5, 2016. Dibukak ing January 2, 2017.
  3. "Sports Reference – Barcelona 1992 – Djibouti". Sports Reference. Diarsip saka asliné ing September 24, 2014. Dibukak ing January 2, 2017.
  4. "Sports Reference – Seoul 1998 – Djibouti – Athletics". Sports Reference. Diarsip saka asliné ing March 9, 2016. Dibukak ing January 2, 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Djibouti-stub