Sudan Kidul ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
South Sudan ing
Olimpiade
Flag of South Sudan.svg
Kode IOCSSD
KONKomite Olimpiade Nasional Sudan Kidul
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Sudan Kidul berkompetisi ing Permainan Olimpiade kanggo kaping pertami ing Olimpiade Musim Panas 2016 ing Rio de Janeiro.[1] Komite Olimpiade Nasional Sudan Kidul ditrima dening Komite Olimpiade Internasional ing 2 Agustus 2015.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Agence France-Presse (2 August 2015). "South Sudan to compete in Rio after becoming 206th Olympic nation". The Guardian. Dibukak ing 1 September 2015.

Pranala jaba[besut | besut sumber]