Moldhopha ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Moldova ing
Olimpiade
Flag of Moldova.svg
Kode IOCMDA
KONKomite Olimpiade Nasional Republik Moldhopha
Situs webwww.olympic.md (in Romanian)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
2
Medali Perunggu
3
Total
5
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Russian Empire (1900–1912)
 Romania (1924–1936)
 Soviet Union (1952–1988)
 Unified Team (1992)

Republik Moldhopha miwiti melu ing Permainan Olimpiade minangka nagara independen ing 1994, lan sampun ngirim para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Permainan sawise iku.

Ing wektu sadurunge, para atlit Moldhopha berkompetisi minangka bagean saka Uni Sovyèt ing Olimpiade saka 1952 nganti 1988, lan sawise pembubaran Uni Soviet, Moldova dadi bagean saka Tim Gabungan ing 1992.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Republic of Moldova". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Moldova". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Moldova". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)