Oman ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oman ing
Olimpiade
Flag of Oman.svg
Kode IOCOMA
KONKomite Olimpiade Oman
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Oman sampun berkompetisi ing 8 Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut berkompetisi ing Olimpiade Musim Panas. Ora ana atlit Oman sing menangke medhali Olimpiade.

Komite Olimpiade Oman didegake lan dirasmike ing 1982.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Oman". International Olympic Committee.
  • "Oman". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)