Honduras ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Honduras ing
Olimpiade
Flag of Honduras.svg
Kode IOCHON
KONComité Olímpico Hondureño
Situs webcohonduras.com (in Spanish)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Honduras sampun melu ing sewelas Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut melu ing Olimpiade Musim Dingin ing 1992, nanging ora maneh melu sawise iku. Nagara kasebut ora tau menangke medhali.

Comité Olímpico Hondureño didegake ing 1956 lan diakoni dening IOC ing taun sing padha.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Honduras". International Olympic Committee.
  • "Honduras". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2008-12-04.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Honduras-stub