Kamboja ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cambodia ing
Olimpiade
Flag of Cambodia.svg
Kode IOCCAM
KONKomite Olimpiade Nasional Kamboja
Situs webwww.noccambodia.org (in Khmer and English)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kamboja berkompetisi ing sanga Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau menangke Medhali Olimpiade.[1] Nagara kasebut uga ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Cambodia". SR/Olympic Sports. Sports Reference. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 29 March 2018. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Pranala jaba[besut | besut sumber]