Menyang kontèn

Kamboja ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cambodia ing
Olimpiade
Kode IOCCAM
KONKomite Olimpiade Nasional Kamboja
Situs webwww.noccambodia.org (in Khmer and English)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kamboja berkompetisi ing sanga Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau menangke Medhali Olimpiade.[1] Nagara kasebut uga ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Cambodia". SR/Olympic Sports. Sports Reference. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 29 Maret 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]