Tonga ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tonga ing
Olimpiade
Flag of Tonga.svg
Kode IOCTGA
KONKomite Olimpiade Nasional lan Asosiasi Ulahraga Tonga
Situs webwww.oceaniasport.com/tonga
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
0
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Tonga sampun melu ing wolu delapan edisi Olimpiade Musim Panas lan loro Olimpiade Musim Dingin. Tonga dadi anagara independen paling cilik sing menangke medhali Olimpiade ing permainan musim panas nalika petinju kelas berat super Paea Wolfgramm entuk perak ing 1996 ing kejuaraan cabang ulahraga 91 kg kelas berat super ing Atlanta.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Tonga". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Tonga". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Tonga". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)