Kosovo ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kosovo ing
Olimpiade
Flag of Kosovo.svg
Kode IOCKOS
KONKomite Olimpiade Kosovo
Situs webwww.noc-kosovo.org (in Albanian and Serbian)
Medali
Medali Emas
3
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
3
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Yugoslavia (1920–1992 W, 1996–2002)
 Independent Olympic Participants (1992 S)
 Serbia and Montenegro (2004–2006)
 Serbia (2008–2012)

Kosovo[a] sampun ngegawe debut Olimpiade-ne minangka nagaara anggota ing 2016.[1] Timne diurus dening Komite Olimpiade Kosovo, sing didegake ing 1992 lan dirasmike dening Komite Olimpiade Internasional ing 9 Desember 2014.[1] Nagara kasebut menangke medhali pertamine ing penampilan debutne ing 2016, nalika judoka Majlinda Kelmendi entuk emas ing kategori -52 kg wadon.

Cathetan[besut | besut sumber]

Masalah sitiran: Tenger <ref> sing diwedharaké ing <references> duwé atribut golongan "lower-alpha" sing ora muncul ing tèks sadurungé.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "Kosovo granted full IOC recognition; can send own team to Olympics in Rio de Janeiro". The Republic. 9 December 2014. Diarsip saka sing asli ing 19 December 2014. Dibukak ing 9 December 2014.

Pranala jaba[besut | besut sumber]