Bénin ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Benin ing
Olimpiade
Flag of Benin.svg
Kode IOCBEN
KONKomite Olimpiade lan Ulahraga Nasional Bénin
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Bénin sampun ngirimi para atlet kanggo kabeh Olimpiade Musim Panas sing anakake sawise 1980. Karo jeneng sadurunge Dahomey, nagara kasebut uga melu ing 1972. Sanadyan melu ing sanga Olimpiade sing bedha, Bénin ora tau menangke medhali Olimpiade. Ora ana atlet saka Bénin sing melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Benin". International Olympic Committee.
  • "Benin". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Bénin-stub