Niger ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Niger ing
Olimpiade
Flag of Niger.svg
Kode IOCNIG
KONKomite Olimpiade lan Ulahraga Nasional Nigeria
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
1
Medali Perunggu
1
Total
2
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Niger sampun ngirimi para atlet menyang kabeh Olimpiade Musim Panas sing dianakake sawise 1964 kaba ing 1976 lan 1980. Nagara kasebut mung entuk loro medhali Olimpiade: Issaka Daborg, sing menangke medhali prunggu ing cabang ulahraga tinju kelas welter entheng ing 1972, lan Abdoul Razak Issoufou, sing menangke medhali perak ing cabang ulahraga taekwondo +80 kg lanang ing 2016. Ora ana atlet saka Niger sing melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Niger". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Niger". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Niger". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)