Menyang kontèn

Yordania ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jordan ing
Olimpiade
Kode IOCJOR
KONKomite Olimpiade Yordania
Situs webwww.joc.jo (in English and Arabic)
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
1
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Yordania miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1980. Sawise iku, nagara kasebut ngirimi para atlit kanggo berkompetisi ing kabeh Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Janofsky, Michael (December 20, 1991). "Olympics; Construction Was Slow, So . . ". The New York Times. Dibukak ing January 10, 2016. While it would have been ideal to ski for the United States, his adoptive country, he knew that making its Olympic team would be virtually impossible. Instead, taking advantage of his dual citizenship, he petitioned the Jordan Olympic Committee, and Jordanian officials approved.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Jordan". International Olympic Committee.
  • "Jordan". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-24.