Kapuloan Cayman ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cayman Islands ing
Olimpiade
Flag of the Cayman Islands.svg
Kode IOCCAY
KONKomite Olimpiade Kapuloan Cayman
Situs webwww.caymanolympic.org.ky
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Kapuloan Cayman miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1976. Sawise iku, nagara kasebut melu ing kabeh Permainan Musim Panas, mung absen ing Olimpiade Musim Panas 1980 amargi melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Kapuloan Cayman ora tau menangke medhali.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Cayman Islands". International Olympic Committee.
  • "Cayman Islands". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-29. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Kapuloan Cayman-stub