Tanzania ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanzania ing
Olimpiade
Flag of Tanzania.svg
Kode IOCTAN
KONKomite Olimpiade Tanzania
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
2
Medali Perunggu
0
Total
2
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Tanzania miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1964, lan sampun ngirim para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba nalika pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1976. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "United Republic of Tanzania". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Tanzania". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Tanzania". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)