Albani ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Albania ing
Olimpiade
Flag of Albania.svg
Kode IOCALB
KONKomite Olimpiade Nasional Albani
Situs webwww.nocalbania.org.al  (in Albanian)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Albani miwiti melu ing Olimpiade Musim Panas ing 1972. Nagara kasebut absen ing papat permainan sabanjure, telu diantarane amargi alasan pulitik kayata pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1980, pemboikotan Olimpiade Musim Panas 1984 lan pemboikotan 1988, nanging bali ing Olimpiade Musim Panas 1992. Nagara kasebut sampun tampil ing kabeh permainan sawise iku. Nagara kasebut nggawe debut Olimpiade Musim Dingin ing 2006.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Albania at the 2006 Winter Olympics". Sports Reference. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 7 August 2015. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung) Archived 2020-04-17 at the Wayback Machine.

Pranala jaba[besut | besut sumber]