Tunisia ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tunisia ing
Olimpiade
Flag of Tunisia.svg
Kode IOCTUN
KONKomite Olimpiade Tunisia
Situs webwww.cnot.org.tn (in French)
Medali
Medali Emas
4
Medali Perak
2
Medali Perunggu
7
Total
13
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Tunisia miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1960, lan sampun ngirimi para atlet kanggo berkompetisi ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku, kajaba nalika nagara kasebut melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Tunisia durung tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranalal jaba[besut | besut sumber]

  • "Tunisia". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Tunisia". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Tunisia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)