Èslan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Iceland ing
Olimpiade
Flag of Iceland.svg
Kode IOCISL
KONAsosiasi Ulahraga lan Olimpiade Nasional Èslan
Situs webwww.isi.is (in Icelandic)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
2
Medali Perunggu
2
Total
4
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Para atlit saka Èslan miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1908.[1]

Komite Olimpiade Nasional-ne didegake ing 1921 lan diakui dening Komite Olimpiade Internasional ing 1935. Sawise 1936, Èslan ngirim para atlit kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Iceland". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Iceland". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Iceland". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2013-05-16.