Ruslan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Russia ing
Olimpiade
Flag of Russia.svg
Kode IOCRUS
KONKomite Olimpiade Ruslan
Situs webwww.olympic.ru (in Russian)
Medali
Medali Emas
195
Medali Perak
164
Medali Perunggu
187
Total
546
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
Cithakan:See also Olimpiade

Ruslan, uga dikenal minangka Federasi Ruslan, sampun melu ing Permainan Olimpiade modern ing sajumlah kesempatan, nanging minangka nagara sing bedha ing sajarah. Minangka Kekaisaran Ruslan, nagara kasebut miwiti melu ing Permainan 1900, lan melu maneh ing 1908 lan 1912. Sawise Revolusi Ruslan ing 1917, lan pandirian Uni Sovyet ing 1922, nagara kasebut melu maneh ing Olimpiade minangka Uni Sovyet. Sawise pambubaran Uni Sovyet ing 1991, Ruslan melu minangka bagean saka Tim Gabungan ing 1992, lan pungkasan bali maneh minangka Rusia ing Olimpiade Musim 1994.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Russian Federation". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Russia". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Russia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2008-07-29. Dibukak ing 2020-01-22. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)