Bulgari ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bulgaria ing
Olimpiade
Flag of Bulgaria.svg
Kode IOCBUL
KONKomite Olimpiade Bulgari
Situs webwww.bgolympic.org (in Bulgarian and English)
Medali
Medali Emas
52
Medali Perak
89
Medali Perunggu
83
Total
224
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Bulgari miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing Permainan 1896, karo siji wong pesenam tunggal. Nanging, amargi Charles Champaud menika wong Switserlan ing Sofia, sajumlah sumber nyebut penampilanne ngewakili Switserlan.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Bulgaria". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Bulgaria". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Bulgaria". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-02. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Bulgari-stub