Komoro ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Comoros ing
Olimpiade
Flag of the Comoros.svg
Kode IOCCOM
KONComité Olympique et Sportif des Iles Comores
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Komoro miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1996, lan sampun ngirim para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Nagara kasebut durung tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Comoros". International Olympic Committee.
  • "Comoros". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-03. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Komoro-stub